پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

مشتری پولدار قید خرید پرسپولیس را زد

از شرکت شستا به عنوان بزرگترین واحد دولتی برای خرید سهام پرسپولیس یاد می‌شد اما مدیرعامل تامین اجتماعی اعلام کرد این سازمان قصد خرید سهام پرسپولیس را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر،  مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در مصاحبه مطبوعاتی‌اش اعلام کرد این سازمان قصد ندارد وارد موضوع خرید سهام پرسپولیس بشود. بدین ترتیب دورخیز وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی برای واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به شرکت‌های بزرگ اقتصادی که زیر نظر دولت اداره می‌شوند فعلا به مسائل بزرگتری گره خورده است.

 

البته از ابتدا مشخص بود که سازمان تامین اجتماعی به دلیل پوشش دادن تعداد زیادی بازنشسته و مخاطرات احتمالی و اعتراضات با توجه به مخارج فوتبال و بازتاب‌های اعداد مربوط به قراردادها در این سرمایه گذاری ورود نکند چرا که دچار مشکلات و مسائل بعدی خواهد شد حتی اگر این موضوع از لحاظ اقتصادی به صرفه باشد.

 

امروز میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به خبرنگاری که درباره واگذاری سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس به این سازمان سوال کرده بود، با بیان اینکه «تمام تلاش مدیران سازمان این است که اموالی که سودده هستند و آنهم به قیمتِ مناسب براساس همان چیزی که مصوب شده از دولت گرفته شود» گفت: در رابطه با این مطلب که دولت می‌خواهد باقی مانده‌ی بدهی امسال خود را با واگذاری باشگاه پرسپولیس به تامین اجتماعی پر کند، فعلا هیچ صحبتی با ما نشده است. البته دولت بحثی درباره واگذاری این باشگاه به مجموعه شستا و بانک رفاه کارگران مطرح کرد که ما از نظر فنی دیدگاه خود را اعلام و بیان کردیم که از نظر ما؛ واگذاری این مجموعه به لحاظ فنی و اقتصادی مطلوب نیست و مخالفت خود را فعلا اعلام کرده‌ایم.

 

با این حساب باید دید دولت برای سهام باشگاه پرسپولیس مشتری اهلی دیگری پیدا خواهد کرد یا معضل انتقال سهام این باشگاه در راستای خصوصی سازی مثل سال‌های اخیر بدون راه حل همچنان پا بر جا خواهد ماند./ ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار